MOLT DE TREBALL ABANS DEL NADAL 20.12.19

Hola de nou,

Aquests dies de feina ens hem centrat en el treball cooperatiu del tema que vam triar i que ja us vam explicar a l'últim blog. Després de molta organització, vam fer les diferents exposicions orals i la Irene ens va gravar per després poder fer una reflexió més aprofundida de cada grup i de cada company.

Aquí està el grup que exposava el tema dels esports d'aventura :


El tema de festes i tradicions era treballat per aquests companys:


El relleu era exposat per aquest grup:


La gastronomia era el tema d'aquests companys:


Aquí està el grup que va explicar la fauna:


L'últim grup era aquest sobre la hidrografia:


Les autoavaluacions i coavaluacions del treball en grup sobre el relleu, el clima, la hidrografia, les festes i tradicions i els esports d'aventura han estat molt enriquidores. Primer ens hem coavaluat entre els membres del grup. Cadascun de nosaltres ha fet la coavaluació d'un company i hem intentat explicar-li els motius pels quals el puntuàvem amb una nota o altra. Aquesta ha estat la tasca més difícil, ja que sovint tenim punts de vista diferents de les coses o inclús de vegades, per no ferir sentiments, som molt benèvols.

També vam autoavaluar-nos, posant èmfasi en la nostra participació i aportació d'informació al grup així com en el treball i l'actitud a l'hora de fer les tasques. Hem intentat ser sincers amb nosaltres mateixos i valorar allò que realment hem fet.

Per últim, vam tornar a visionar les exposicions orals i cadascun de nosaltres va rebre l'avaluació d'un altre company, seguint els criteris que també s'apliquen quan fem el Parlem pels Descosits. En tot moment, les senyoretes ens donaven el seu punt de vista crític. Per cert, que ens quedi ben clar que una crítica pot ser positiva o negativa, però sempre constructiva.


Com us vam prometre, aquí teniu les escultures pintades que representen "La dona i l'ocell" d'en Joan Miró. Han implicat molta feina i un procés llarg, però ha valgut la pena. Alguna s'havia trencat, però després de passar pel "taller de reparació", han quedat prou bé.





Només ens queda desitjar-vos un Bon Nadal i que els Reis ens portin mooooltes piles per venir carregats al gener amb l'energia al 100 per cent.