NO US AVORRIU, AQUÍ ENS TENIU! 30.03.2020


Estimat Garbí,

Us trobo molt a faltar i m’agrada molt cada vegada que sé de vosaltres pel correu, pel Teams, etc. Ja veieu que els dies van passant i d’una manera o altra anem fent activitats junts o cadascú a casa seva.

Després de tants dies, us recomano molt la planificació de rutines que alguns esteu fent. És una idea meravellosa! Ànims i comencem la setmana amb més propostes...


LLENGUA CATALANA

Aquí hi ha una lectura i uns exercicis de dígrafs que està molt bé. Ortografia a tope!



En aquesta lectura “El cant del grill”, us trobareu 10 preguntes amb dues respostes incorrectes i una correcta. Ànims!



PROJECTE

A continuació us demano que utilitzeu un bon recurs per a realitzar projectes relacionats amb els animals. Conté informació de les 152 espècies que té (o ha tingut en algun moment) el Zoo de Barcelona. Les fitxes són molt completes i relacionen cada espècie amb altres de la seva família. La navegació és senzilla i la informació estructurada de manera clara i entenedora.

Els trobareu organitzats per categories: Rèptils, Mamífers, Aus i Amfibis i un cercador on podreu cercar per paraula clau.

Us proposo que hi entreu, remeneu una mica entre les diferents espècies i després trieu un animal que us cridi l’atenció, aquesta vegada vertebrat.
https://www.zoobarcelona.cat/ca/animals/

L’animal que hagueu triat serà el títol de la feina, aquesta vegada a mà.

Després haureu d’escriure la informació sobre aquestes característiques i al final un dibuix perquè la resta també identifiquem millor l’animal vertebrat triat. Estaria bé que durant aquesta setmana els llegíssim i/o ensenyéssim en la videoconferència.

Pes:

Alçada:

Hàbitat:

Alimentació:

Reproducció:

Vida:

Dibuix:


MATEMÀTIQUES

Per començar amb els nombres decimals, una vegada fet els apunts i tenint els coneixements que tenim.


Us enviaré un full d’exercicis que intentarem corregir el dimecres.  Si no el podeu imprimir, ja sabeu que el podeu copiar.

Repàs de fraccions, que no les oblidem!


I per acabar un joc de memòria visual, així agilitzareu la ment. Hi ha 10 nivells. Digueu-me fins quin nivell heu arribat. 



ENGLISH

El Jordi us ha preparat uns exercicis del Past Simple i el Past Continuous. El dimecres us explicarà una mica la teoria a través del Teams.


CASTELLANO

L’Imma a través de les classes virtuals ja us ha anat explicant les recomanacions que us fa i a més a més us enviarà un correu amb totes les explicacions, activitats i adreces. Només us recordo que no oblideu d’obrir el correu i que si podeu anar fent alguna feineta li envieu a la seva adreça imma@escolatabor.cat. Podeu enviar-li la feina adjuntant els full o podeu fer-ne una foto i enviar-li la foto. Penseu en guardar-ho tot per quan ens tornem a veure, que esperem que sigui aviat!


FRANÇAIS

Podeu avançar el mètode que utilitzem a classe LE FRANÇAIS ILLUSTRÉ uns quants números a partir de l’últim que hagueu fet, ja sabeu que copiem les frases i fem algun dibuixet il·lustratiu. No en feu més de 10 a la setmana, si no, no assimilareu allò que és nou. Penseu en guardar-ho tot per quan ens tornem a veure, que esperem que sigui aviat!