TORNEM A ESTAR AQUÍ!!!! 14.04.2020

Bon dia Garbí!!!


Ja han passat uns dies de Setmana Santa diferents però estic convençuda que molt profitosos per reflexionar i gaudir d'una altra manera sense sortir de casa. Tots els mestres us trobem molt a faltar i ens encanta rebre les vostres fotos i tasques que fins ara eren recomanades. Així també sabem que esteu bé i llegim les vostres paraules.







La Irina ha esta fent galetes i altres manualitats amb la seva germaneta i l'Aleix també ha cuinat pa i gyozas.





El Bruno pinta unes mandales i col·labora amb #pintalapinca. Aprofitem per enviar una forta abraçada a l'Arlet, el Jordi i tots els seus familiars.

A partir d'ara, tal i com proposa el Departament d'Ensenyament, la tercera avaluació començarà de manera telemàtica i s'ha d'anar avançant en continguts. Però no patiu perquè anirem treballant junts les diferents àrees i tindrem els Espais Teams per preguntes, correccions, jocs i intercanvi d'impressions. Us demanem que en la mida del possible, us connecteu i sigueu constants.

Els horaris, que ja han rebut les vostres mares i pares,  han quedat d'aquesta manera: 



Avançarem continguts i avaluarem les tasques que aneu fent. També us proporcionarem dates de lliurament, que us recomano apunteu a l'agenda. Seguint el blog en tot moment sabreu quan heu de fer la feina, per quan haurà de ser i quin tipus de correcció farem (sempre i quan puguem anar seguint el ritme que ens marquem).

Ja veieu que una manera que tenim els mestres de fer registre de les vostres tasques és que ens aneu enviant imatges o fotos de les feines que aneu fent al correu dels mestres de l'otulook. Ara és una eina primordial, així que utilitzeu-la!

Tots junts posarem energies i esforços molt motivats per anar salvant petits obstacles en aquesta situació tan diferent. 

I ara comencem amb les diferents àrees:



MATEMÀTIQUES


El dossier que us vaig enviar abans de les vacances, el corregirem el divendres dia 17 d'abril i algun dia més de la següent setmana.


Per escalfar motors sobre les fraccions, us proposo un kahoot que estarà obert fins el dijous 16 d'abril a les sis de la tarda. Poseu el vostre nom, després cliqueu aquí i molta sort!!!


https://kahoot.it/challenge/03767234?challenge-id=b76fe528-4afa-4d83-ad55-65cb364662c2_1586703223898


També us envio un full d'exercicis de números decimals que heu de tenir a punt el dimecres 22 d'abril.



LLENGUA CATALANA


El dimecres dia 15 d'abril corregirem els exercicis d'adjectius i oracions que us vaig enviar per correu abans de les vacances. 


El mateix dia heu de tenir preparat els fulls que vam comentar a classe sobre els poemes i la seva estructura i rima. S'apropa Sant Jordi i haurem de crear els nostres poemes...




CASTELLANO 

L’Imma diu que a les classes que fareu pel Teams ja us anirà guiant amb allò que haureu de fer, de moment us posa deures per màxim el dilluns 20 d’abril del 2020 i que podreu anar-li enviant al llarg de la setmana. Us els explica bé en un correu que us enviarà avui mateix. Hi ha una comprensió lectora, una expressió escrita i un dictat.

FRANÇAIS

També respecte el Français, a les classes que fareu pel Teams ja us anirà guiant amb allò que haureu de fer, de moment no us posa res de deures però us recorda que mirar pel·lícules i escoltar cançons en Français us ajuda a aprendre aquesta llengua.


PROJECTE

Durant aquests dies revisarem la lectura que us vaig enviar sobre els ecosistemes i les xarxes alimentàries i també comentarem el vídeo sobre els paisatges. Aneu pensant què tenien en comú aquella preciositat de paisatges.




MÚSICA


Us penjo la lletra de la CUPS SONG You’re gonna miss me, per a qui la vulgui cantar. És una cançó que es remunta abans del 1931, originària d’Estats Units. Aquí teniu dos vídeos més per veure i escoltar el ritme del got amb la cançó:
LULU AND THE LAMPSHADES https://youtu.be/DWCOYJg9ps4

LLETRA WHEN I’M GONE (CUPS)

I got my ticket for the long way 'round
Two bottle 'a whiskey for the way
And I sure would like some sweet company
And I'm leaving tomorrow, what do you say?
When I'm gone
When I'm gone
You're gonna miss me when I'm gone
You're gonna miss me by my hair
You're gonna miss me everywhere, oh
You're gonna miss me when I'm gone.
When I'm gone
When I'm gone
You're gonna miss me when I'm gone
You're gonna miss me by my walk,
You're gonna miss me by my talk, oh
You're gonna miss me when I'm gone.

I've got my ticket for the long way 'round
The one with the prettiest of views
It's got mountains, it's got rivers, it's got sights to give you shivers
But it sure would be prettier with you.

FLAUTA:
Repassar i enviar-me 1 vídeo (mínim) de BLOWING IN THE WIND i/o TITANIC (teniu temps fins el dia 24 d’abrilal correu jcampi@escolatabor.cat

MÚSIQUES DEL MÓN:
El tema del flamenc va ser l’inici d’un treball més extens que farem sobre les Músiques del Món. Conèixer diferents músiques ens apropa a diferents cultures, llengües, tradicions i costums, i ens fa entendre-les i respectar-les. La feina que us demano ara és un treball de recerca que fareu cadascú d’un país o regió del món. Caldrà que cerqueu informació sobre aquests aspectes:


  • PAÍS O REGIÓ: us ho diré jo en el correu electrònic
  • INFORMACIÓ BÀSICA: geografia (mapa, situació, clima, …), política (capital), economia.
  • IDIOMA: llengua oficial.
  • GASTRONOMIA: menjars típics.
  • CULTURA: vestimenta típica, tradicions, …
  • MÚSICA: característiques de la seva música (ritme, melodia, estils), instruments (imatges), músics més rellevants, cançons més conegudes, …
  
Presentació amb un Power Point. Enviar també música i/o vídeos dels instruments típics, balls o cançó coneguda. Teniu 15 dies per enviar-m’ho, fins el dia 30 d’abril. 

Us enviem una abraçada enorme i ens veiem virtualment en els Espais Teams!!!