S'ACABA EL MES DE MAIG 29.05.2020


Benvinguts a aquest que serà l'últim blog del mes de maig!!!

Finalitzem una altra setmana plena d'esforç, reptes, motivació i tots els mestres us volem animar a seguir els dies que queden amb aquesta actitud.

Arriba el moment d'ensenyar imatges vostres que ens apropen molt més dins d'aquesta distància:

La Berta utilitza les seves arts culinàries per fer croissants. Forma part del procés tastar-los per donar el vistiplau.



Tenim una foto de la Irina amb la seva germana davant de l'Escola. Quina nostàlgia i quines ganes de tornar!


Un altre "cuinetes" és l'Aleix que va fer massa de pizza, tomàquet casolà i all i oli.




Anem a revisar la nostra agenda d'activitats i reptes. Recordeu que el dilluns 1 de juny és festiu!!



LLENGUA CATALANA

Després de la bona experiència que hem viscut amb les històries que heu inventat a partir de les portades dels llibres, ara us haureu de posar a la pell d'un/a escriptor/a d'un llibre que us encanti.
Què haureu de fer? Explicar "dues línies" de la vida de l'autor que heu triat i destacar els aspectes del llibre que us han agradat més. Ho haureu de fer molt bé perquè després votarem els llibres que creiem ens agradaran més de llegir. 
Aquesta presentació de l'autor i del llibre ha d'estar preparada per dijous 4 de juny. No cal enviar-me la presentació per correu.


MATEMÀTIQUES

Recordeu que dilluns us vaig enviar exercicis de les proves Cangur i que heu d'intentar resoldre i enviar-me les respostes en la graella de respostes abans del dimecres 3 de juny.

PROJECTE

Després de treballar les cèl·lules, us felicito una vegada més per les vostres creacions. Aquí podem veure unes quantes cèl·lules animals i unes altres vegetals:







Ara que sabem molt més sobre la vida dels ecosistemes, els animals vertebrats, les cèl·lules, etc., dedicarem el nostre temps a endinsar-nos en el món dels animals invertebrats.
Haureu de llegir i jugar a aquest jClic i anar extraient la informació sobre els 5 grups d'animals invertebrats. Us envio pel outlook unes preguntes perquè les aneu contestant a mida que llegiu i jugueu.


Me les heu d'enviar abans del dijous 4 de juny.

Gaudiu molt del cap de setmana i ens veiem dimarts amb molta energia, il·lusió i responsabilitat amb tot el que estem vivint.