LA RECTA FINAL 8.06.2020


Benvolgut Garbí!!!

Els dies van passant i estem en la recta final d'aquest curs. Qui ens anava a dir que estaríem tres mesos vivint l'escola des de casa cada dia... Us hem de felicitar perquè hem estat capaços de viure moltes emocions junts, treballar les diferents àrees des d'una altra perspectiva però motivats i emocionats. Heu conreat moltes habilitats que a partir d'ara sumaran en tot el vostre treball acadèmic i hem format grup en la distància, el nostre grup Garbí, amb un missatge sempre positiu #jo em quedo a casa #tot anirà bé.


Avui ens endinsem a la fase 2, que ens permet una mica més de moviment. Podem reunir-nos en un grup de 15 persones a l'aire lliure, sempre respectant la distància i les mesures d'higiene, també obren les grans superfícies però amb un aforament limitat, i més canvis. No oblideu que el més important sempre serà no oblidar-nos de respectar en tot moment les normes bàsiques.

Les fotos d'avui les dediquem a la Laia, que ens mostra la paret que ha pintat de casa dels seus avis amb aquest missatge tan especial.



La Irina s'ho va passar molt bé fa uns dies al Bosc de les Sardanes amb la Berta, la Joina i el Gerard.



Recordeu que divendres li vam cantar a la Jana el "moltes felicitats"? Doncs aquí veiem les dues germanes que segueixen celebrant aquest aniversari especial.


Ara anem a fer un petit recordatori de l'agenda setmanal que té dues propostes molt especials:

LLENGUA CATALANA

Acabareu de recomanar els llibres triats i votareu el que creieu més us ha convençut.



MATEMÀTIQUES

Us recordo que el dimarts és l'últim dia per enviar-me el càlcul combinat i els exercicis de longitud.

MÚSICA

Aquesta setmana us proposo aquest SCAPE ROOM MUSICAL. Haureu de resoldre 5 enigmes diferents per arribar al FINAL. Un cop allà, feu-vos una foto amb la pantalla on diu “ENHORABONA”, envieu-me-la i contesteu-me la PREGUNTA FINAL.

Necessiteu paper, llapis, llegir bé les instruccions que us donaran i aquests recordatoris:




Endavant!!


PROJECTE

Revisarem tot el que heu treballat sobre els animals invertebrats, ja que la setmana passada no vam tenir prou temps i heu fet una molt bona feina.


PROPOSTA 1

Com vaig avançar el divendres, hi ha molts que encara no m'heu enviat un petit vídeo de 10-15 segons gravat horitzontalment on us mostreu ballant, saltant, feliços. El dimarts 9 és l'últim dia per enviar-me'l pel correu outlook.

PROPOSTA 2 

Com que aquest curs ens acomiadem de manera telemàtica podeu pensar en jocs o activitats per als últims dies de classe que puguem fer virtualment i que ens divertim plegats !!
Espero les vostres propostes als Espais Teams o via correu electrònic.

Una abraçada molt i molt gran!!!