LA FEINA ENS FA TIRAR ENDAVANT 21.11.19

Hola a tots,

Aquí estem de nou i us podem afirmar que, després de la sortida al Parlament, hem pogut concloure que la sortida va ser un èxit i vam poder consolidar molts dels aprenentatges. 

Un dia després de la sortida, vam dedicar un temps a jugar a un kahoot precisament sobre el Parlament. La Irene va integrar les preguntes que per parelles havíem preparat i que ja us vam explicar l'última vegada. Si coneixeu el funcionament, sabreu que posa molt nerviós contestar correctament en el mínim de temps possible. Però és un joc!!! Al final, el més important és participar i recordar coneixements.



Un altre repte que hem tingut aquests dies ha estat rebre el nostre primer treball en equip via mail. Primer vam rebre un correu de la nostra tutora per posar-nos alerta i perquè tots utilitzéssim els usuaris i contrasenyes sense cap problema. En uns dies vam respondre tots i després vam comentar el contingut i la forma com hauríem de presentar el treball del nostre grup. El títol és "La Guerra dels Segadors" i hem de seguir instruccions i repartir-nos la feina entre tots els membres del grup. Des dels nostres correus hem anat responent les preguntes i ens falta posar-ho tot en comú, revisar les faltes i les normes de presentació que havíem d'utilitzar i fer la tapa per grups. 



També hem tingut estones a l'aula AMIC (Aula de Mitjans d'Informació i Comunicació) per fer la recerca de la informació i esperem acabar en pocs dies.


Ha estat molt interessant aprendre del Jordi, que va ser durant un temps guia de la Sagrada Família, alguns coneixements relacionats amb aquesta magnífica obra d'art d'Antoni Gaudí, reconeguda a tot el món i que tenim la sort de tenir a Barcelona.

Ell ens ha fet pensar sobre les parts més importants de la Basílica, què és un temple expiatori, els trets característics de la seva arquitectura, com és la cripta, etc. 



En tot moment treballem i ens ajudem perquè sabem el valor que tenim com a persones i és gratificant ajudar sense esperar res a canvi. Us sona aquesta frase? Té a veure amb l'Objectiu General d'aquest curs, ja que l'altruisme es basa en aquest principi fonamental.


Us vam dir que acabaríem els nostres dibuixos sobre la Sagrada Família i la Casa Batlló i que us els mostraríem en aquest blog. No ha pogut ser, però us ensenyem algunes fotos perquè veieu que ja ens queda poquet.

Intentem desenvolupar tota la nostra creativitat.p



Tenir un model ens ajuda a fer els nostres dissenys personals i únics. No és fàcil dibuixar unes construccions que són de mides considerables en un full de dibuix.



El mosaic també està en procés i tenim moltes ganes de veure tot muntat.


Estudiar les comarques de Catalunya està sent més divertit del que pensàvem. Hem anat situant les comarques en grups: les de costa o litoral, les de muntanya, les d'interior i les de ponent. També hem apuntat els caps o capitals de totes aquestes comarques. Hem tingut moments d'estudi i de consultes. Tot forma part del nostre aprenentatge.




Aquí juguem a decidir quin tipus de comarca és les que ens va dient la Irene i ràpidament llencem la piloteta al lloc corresponent, la pilota queda enganxada a la superfície. Volem repetir!!!


Continuarem treballant amb aquesta Catalunya que ens sorprèn en molts moments quan veiem tot allò que estem aprenent. Fins molt aviat!!