SANT JORDI ENS HA ALEGRAT 24.04.2020


Hola una altra vegada!!!

S'ha acabat aquesta setmana i tot i estar confinats, les nostres classes virtuals en els espais Teams, passen ràpidament. D'aquí a uns dies comencem el mes de maig!!

La Paula ha volgut ensenyar-nos com treballa, la Júlia ens ensenya la seva mona i la Irina ens dedica un altre dels seus moments.






L'Arnau també ens ha desitjat un feliç Sant Jordi amb aquest somriure tan gran i amb aquesta rosa que ha regalat als seus veïns. L'Aleix ens ensenya unes roses que ha fet amb la seva mare i la Nora, des de la seva pissarra, ens dedica una Bona Diada.







Aquí teniu la versió confinada de la llegenda de Sant Jordi que us hem preparat tot el personal de l'Escola. Desitgem que us agradi molt!!




A continuació el recordatori - agenda del que teniu programat pels pròxims dies, i un treball pel projecte que segur fareu súper bé.


LLENGUA CATALANA


Us recordo que pel dilluns 27 d'abril teniu uns exercicis sobre les persones del verb i les formes no personals del verb. També hi ha un vídeo divertit en l'anterior entrada al blog,

No oblideu llegir molt que és positiu per exercitar la ment, millorar l'expressió, la comprensió i l'ortografia i que us farà viatjar i viure aventures, ara més que mai, des del nostre confinament.



CASTELLANO

L'Imma us recorda unes activitats sobre la B que us va enviar amb data màxima de lliurament el dilluns 27 d'abril.


FRANÇAIS


Recordar-vos els números 14, 15 i 16 del Français illustré, per tant de deures  haureu de copiar el vocabulari d’aquests tres apartats. Els enllaços els teniu ajuntats en l'entrada del blog anterior. Són pel dilluns 27 d'abril.


ENGLISH


As George told you, you need to finish the Reading Comprehension about the Tsunamis. For next Tuesday (28-04-2020) you’ll have to read the whole text again and answer the questions by highlighting the correct option. The file that you have here ready to download, is the same that I previously sent you by email, so if you already have the text in your computer, you don’t need to download the file again.


(descarregar primer)

We are going to correct the Reading Comprehension together, so you don’t need to send me anything, just have the exercise ready for next Tuesday.



MATEMÀTIQUES

Us recordo que heu de fer un exercici de nombres enters (2) i un joc on heu de seguir un laberint dels polígons. Són pel dilluns 27 d'abril



PROJECTE

He estat investigant quins ecosistemes són importants pels animals del zoo de Barcelona i he arribat a la conclusió que el desert, la selva, la taigà, el prat, la sabana, la tundra i l'aquàtic són imprescindibles per crear un nou zoo. Ara haureu d'investigar una miqueta seguint aquestes consígnies:

-Presentació en un word en un power point (o altre format).
-Individual o em poso d'acord amb els companys que els toca el mateix ecosistema i ho faig en grup o parella.
-Data de lliurament: el dilluns 4 de maig.
-Distribució dels ecosistemes:
Desert: Jan, Nora, Queralt, Bruno.
Selva: Genís, Irina, Alejandro, Arnau E.
Taigà: Germán, Paula, Iván, María.
Prat: Arnau G, Júlia, Jofre, Max.
Sabana: Dani, Noel, Álvaro, Nahia.
Tundra: Sergi, Aleix, Ainna, Laia.
Aquàtic: Biel, Berta, Martina.

La fitxa tècnica del treball, amb les seves parts obligatòries, i alguns links interessants per consultar, els teniu aquí per descarregar. 

FITXA TÈCNICA I ADRECES D'INTERÈS
(descarregar primer)

S'acaba la setmana i com sempre, us envio una abraçada virtual molt gran i no oblideu que TOT ANIRÀ BÉ.

Aquí us deixo un joc de màgia de Sant Jordi que vull compartir amb vosaltres.

http://www.petitaxarxa.cat/lacaixamagica/santjordi/