ENERGIA MÀXIMA 27.04.2020

Benvinguts de nou al blog de Garbí!


Aquesta setmana comença diferent perquè ja podeu sortir una mica pel vostre voltant, i gaudir de moments que en aquest confinament ja pràcticament teníem oblidats com eren prendre el sol i l'aire, passejar.... Aneu amb prudència i gaudiu de cada minut, us ho mereixeu!!!

Aquesta vegada veureu el Bruno en tot el procés de fer un punt de llibre per Sant Jordi. El somriure del final sembla de satisfacció per la feina ben feta.






La Nora està treballant uns exercicis a la seva pissarra.


La Berta fa unes manualitats i  la Júlia pinta mandales de tots colors.



Recordeu que aquesta setmana és de quatre dies, i farem les següents tasques:

LLENGUA CATALANA

Continuarem fent exercicis sobre els verbs i les oracions. També llegirem una lectura i farem la seva comprensió lectora en el Espais Teams de dimarts 28 d'abril. Tingueu-la a punt i si no podeu imprimir-la copieu si podeu les 5 primeres preguntes de la comprensió lectora amb les possibles respostes.

El dijous 30 farem un kahoot tots junts sobre els verbs, les seves conjugacions i formes no personals del verb. Estigueu preparats i repasseu una mica dels exercicis fets fins el moment.

CASTELLANO

L’Imma diu que en els espais de comunicació Teams triareu entre tots un tema per fer una expressió escrita i serà això el que haureu de fer de deures: una redacció sobre el tema escollit, ben estructurada amb bona puntuació i ortografia.
Data d’entrega màxim: 4-5-2020


FRANÇAIS

En els espais de comunicació per Teams escoltareu els números 17 i 18 del Français illustré, per tant de deures aquesta setmana haureu de copiar el vocabulari d’aquests dos  apartats.
Us adjunta els enllaços.

Data d’entrega màxim: 4-5-2020

MATEMÀTIQUES

Per correu us enviaré un joc de nombres decimals però només l'heu de tenir imprès els que pugueu o copiat pel dimecres 29 d'abril. No el feu!! El resoldrem en els Espais Teams d'aquest dia.

També us deixo un kahoot sobre els nombres decimals. Estarà obert fins el dimarts a les 9 de la nit.

https://kahoot.it/challenge/04081722?challenge-id=b76fe528-4afa-4d83-ad55-65cb364662c2_1587904254139



PROJECTE

Mentre prepareu les presentacions de l'ecosistema que us ha tocat, anem a estudiar i aprendre una mica sobre la cèl·lula. Tots els éssers vius estan formats per cèl·lules.
Us enviaré una mica de teoria sobre la cèl·lula que llegirem el dimecres 29 d'abril tots junts, si la planificació de la setmana ens ho permet, si no el dijous. Tingueu-la preparada si us la podeu imprimir. La resta la podreu llegir de la pantalla que us compartiré.


MÚSICA

Durant aquesta setmana heu d’enviar el Power point de MÚSIQUES DEL MÓN i el vídeo de TITANIC i/o BLOWING IN THE WIND.

Pels que ja m’ho heu enviat i teniu temps, repasseu LA LECTURA DE NOTES AL PENTAGRAMA amb aquests jocs on-line:

APRENDO MÚSICA: APRENDO NOTAS
APRENDO MÚSICA: ATRAPA LAS NOTAS


TIC

Nois i noies de Garbí, dimecres presentareu els padlets que falten però aneu mirant aquest video tutorial sobre el nou programa que treballarem a partir de demà a la classe telemàtica.

No feu cap tasca encara, espereu a que en parlem dimecres. Remeneu si voleu i feu proves.

Espero que us agradi.



Fins aquí el blog d'aquest dilluns!!! Apunteu-vos tot a l'agenda i guanyareu en eficiència.