NOUS REPTES, NOVES ACTIVITATS 11.05.2020

Estimat Garbí,

Comencem una altra setmana carregats d'il·lusió i entusiasme!! El cap de setmana segur que us ha portat moments de molta intensitat i activitat a casa i a les sortides pel poble.

Avui haguéssim marxat de convivències tots junts, és un record que no ha estat possible aquest curs, però tot anirà bé i segur que trobarem altres moments bonics per guardar-los en la nostra memòria.

Iniciem l'espai de fotos vostres, aquesta vegada amb uns vídeos molt divertits del Bruno i la Paula treballant a casa amb mètodes diferents. 





També tenim fotos de la Berta que, en un dels seus passejos, s'ha trobat un eriçó.



Ara us plantegem l'agenda de la setmana que us està sent una guia molt útil per organitzar-vos el temps:

LLENGUA CATALANA

Continuarem llegint les vostres emotives #cartes que curen. No oblideu enviar-les a l'hospital triat entre la llista que teniu en l'entrada al blog del divendres.



ENGLISH


Hi Garbí!
As I explained you on Friday, here you have the link for the Present Simple/Present Continuous test. The test contains 20 questions that will show you if you understand the difference between the Present Simple and the Present Continuous. You’ll have to answer ALL the questions in order to finish the test and to get your results. It will be open until next Sunday at 23:30, so you have a week to do it. Once you finish, you don’t need to send me anything, because this program allows me to see your results and even the time you spend answering the questions.
This will be the first test (there’s another one coming about the Past Simple and Past Continuous) and I remind you that this activity is compulsory.





MATEMÀTIQUES

Us recordo el càlcul combinat amb diferents operacions i uns exercicis que us fan pensar quan anem a comprar i utilitzem la nostra moneda (nombres decimals) per màxim dijous 14 de maig.

També us deixo un kahoot de fraccions. Recordeu que per mi el més important és que reflexioneu i contesteu bé, no si aneu més ràpid.

https://kahoot.it/challenge/09928598?challenge-id=b76fe528-4afa-4d83-ad55-65cb364662c2_1589108345190

Teniu fins dimecres a les 7 de la tarda.

Demà dimarts farem junts un exercici sobre pensar amb fraccions als Espais Teams, us l'enviaré avui pel outlook i si podeu, us l'imprimiu.


PROJECTE

Us recordo enviar-me les respostes de la comprensió lectora "Els monstres marins" que us vaig enviar divendres i teniu fins màxim el dimecres 13 de maig.

Per fer una plàstica relacionada amb el projecte, i tenint en compte la solidaritat que està potenciant la nostra companya Arlet de Xaloc amb #pintalapinca, haureu de dissenyar un animal vertebrat i un animal invertebrat amb la base una pinça d'estendre la roba i amb material que tingueu per casa. Quan ho tingueu, m'envieu una foto amb els dos animals i jo m'encarrego d'enviar-li a l'Arlet i al seu pare per col·laborar amb aquesta causa tan bonica. Teniu de temps fins el dimarts 19 de maig.





CASTELLANO:

L'Imma us proposa una lectura i unes preguntes de comprensió. La lectura es titula: EL VIAJE ALREDEDOR DEL MUNDO.
Cliqueu l'enllaç de sota i descarregeu-vos el document abans de començar a fer les activitats si us plau!


L'activitat ha d'estar feta pel dilluns 18 de maig. Li heu d'enviar per correu a imma@escolatabor.cat


ACTIVITAT COMPETENCIAL

El Sergi us va deixar el divendres una explicació perquè us engresqueu a la tasca proposada amb un programa anomenat EMAZE. Mireu el tutorial i la presentació que us ha preparat en l'enllaç que us va deixar. 



EDUCACIÓ FÍSICA

Us recordo que el dia 12/05/20 m’heu d’enviar els “Challenges”  explicats a classe i al e-mail.


Us recordo que ho esteu fent molt bé, us animo a continuar amb aquesta situació diferent amb esperança i sobretot molta il·lusió.



Fins la propera Garbí!!!