PEL MAIG, CADA DIA UN RAIG 15.05.2020

Benvinguts un altre dia al nostre blog de classe!

Comencem amb unes imatges molt maques del Bruno passejant amb la seva germana Mirta, després de la passejada el Bruno dedica un temps a una de les seves passions que és la lectura.



La Paula està molt concentrada treballant davant del seu ordinador i la Berta fa un pa de pessic que segur va sortir deliciós.



La Maria va celebrar el seu aniversari el diumenge passat i aquí la veiem molt feliç!!




Ara tenim un resum sobre l'agenda setmanal, recordant-vos les feines que estan per acabar, les noves tasques i el material que heu de tenir en algunes sessions:

LLENGUA CATALANA

Us enviaré un dictat per preparar i vosaltres mateixos m'explicareu en un word o en un full, les diferents normes ortogràfiques que compleixen tres paraules del dictat. El títol del word serà: "T'explico tres normes ortogràfiques" i l'haureu d'enviar abans del dimarts 19 de maig que serà el dia que farem el dictat en els Espais Teams.


CASTELLANO


L'Imma us va proposar una lectura i unes preguntes de comprensió sobre EL VIAJE ALREDEDOR DEL MUNDO. L'enllaç està al blog del dilluns i ha d'estar feta pel dilluns 18 de maig. Li heu d'enviar per correu a imma@escolatabor.cat


MATEMÀTIQUES

Dedicareu una estona tranquil·la a fer aquest test sobre continguts relacionats amb els nombres decimals i les fraccions. Llegiu bé els enunciats i no correu. Feu-ho molt concentrats. Aquesta aplicació que es diu Microsoft Forms ja l'heu feta servir a English. Molta sort!

Control de matemàtiques

Ha d'estar fet màxim pel dimarts 19 de maig.


PROJECTE 

Us recordo també que el dimarts 19 de maig és l'últim dia per enviar-me una foto amb les dues pinces d'estendre la roba amb les que haureu confeccionat un animal vertebrat un invertebrat. Col·laborem així amb una causa solidària que és #pintalapinca.

També continuarem amb les poquetes presentacions que ja queden dels ecosistemes i començarem a aprendre coneixements de la cèl·lula com a unitat vital dels éssers vius.

Us desitjo un molt bon cap de setmana i que gaudiu del cap de setmana molt actius mental i físicament. Una abraçada molt gran!!!