JA HA ARRIBAT UN ALTRE DIVENDRES!!! 22.05.2020

Benvinguts al blog d'aquest divendres!

S'acaba una altra setmana i us desitjo, com sempre, que gaudiu del temps lliure i viviu cada moment amb alegria. Espero que estigueu tots, vosaltres i la família i els amics, sans i actius en tots els aspectes.

Estem encantats amb les fotos que ens envieu i que són una manera més de tenir contacte entre nosaltres i veure com viviu el confinament.

En aquesta ocasió, el Bruno està treballant els verbs en anglès d'una manera molt visual i segur que molt útil. El Max està molt concentrat utilitzant dues eines totalment diferents però importants: el llapis i l'ordinador.





Per últim tenim l'Arnau jugant a cartes amb els seus pares i l'Ivan ens ensenya orgullós el seu gat Wilson.





Resum de l'agenda organitzativa de la setmana:



LLENGUA CATALANA

Com que no vull que us oblideu de la importància de llegir, necessito que m'envieu una foto de la portada d'un llibre que us hagi agradat molt. Amb totes les portades us proposaré un repte divertit. Teniu fins dilluns 25 de maig per enviar-me la foto i dilluns us explicaré el repte!



CASTELLANO

Recordad que Imma os puso unos ejercicios de determinantes el lunes en el blog para que os los descarguéis. Son para el lunes  25 de mayo.

FRANÇAIS

No olvidéis copiar el français illustré numéro 19 i 20 que es para el lunes 25 de mayo.

MATEMÀTIQUES

Haureu de fer uns exercicis de repàs de nombres decimals pel dimarts 26 de maig. Els envio avui als vostres correus i els corregirem en els Espais Teams i podrem començar un altre tema de matemàtiques: les unitats de mesura i capacitat!!! 😊. 
Per correu us compartiré una altra graella per treballar les unitats de longitud i uns exercicis. Heu de tenir tot fotocopiat o copiat a la llibreta el dilluns 25 de maig per treballar als Espais Teams junts. 

PROJECTE

Hi ha alguns que encara no m'heu enviat els apunts dels ecosistemes. No us oblideu si encara no ho heu fet en tota la setmana.

Després de llegir la cèl·lula com és i per a què serveix, us envio pel outlook unes preguntes fàcils de respondre i us faig una proposta: dibuixar amb la tècnica que vulgueu una cèl·lula animal i una vegetal. Podeu utilitzar plastilina o el material que vosaltres decidiu. La mida màxima de cada cèl·lula és un full. Escriviu el nom de la cèl·lula i les seves parts. Teniu fins dimecres 27 de maig.

Aquí us deixo la composició que he fet amb les vostres pinces. El pare de l'Arlet està molt content amb la nostra participació i molt aviat  publicarà les pinces que heu fet per col·laborar en #pintalapinca. Moltes gràcies Garbí!!!












Fins aquí una altra setmana plena de reptes, emocions, treball i energia. Aprofiteu per respirar aire i prendre vitamina D del sol i una abraçada enorme  #tot anirà bé.