ENERGIA POSITIVA 18.05.2020

Benvinguts una altra setmana!!!

Ha passat un altre cap de setmana amb sol, pluges, núvols, en definitiva, amb situacions meteorològiques diferents i ens hem hagut d'adaptar igual que fem cada dia amb la situació que vivim, sempre amb un esperit positiu. 

Obrim el blog d'avui amb aquestes fotos en les que podem veure a la Maria jugant a cartes el dia del seu aniversari, el Bruno en famíla amb la seva mare i germana i la Laia concentrada en la recerca d'animals.




El Biel també ha volgut compartir unes fotos amb el gos de la seva tieta que ha mort aquests dies. Ell està molt trist però t'has de quedar amb tots els moments que vau compartir. Ànims!!!





Ara és el moment de revisar les nostres agendes i comprovar que tot està fet, enviat per mail i apuntar les noves tasques:


LLENGUA CATALANA


Recordeu que demà farem el dictat preparat i màxim avui m'ha d'arribar el word "T'explico tres normes ortogràfiques".

També us proposo un kahoot de lèxic perquè treballa els sinònims i antònims. Ha d'estar fet per màxim el dimecres 20 de maig a les 8 de la tarda.


https://kahoot.it/challenge/05757031?challenge-id=b76fe528-4afa-4d83-ad55-65cb364662c2_1589801559255


PIN del Kahoot: 05757031

MATEMÀTIQUES


No oblideu fer el control que està penjat en el blog de divendres, tranquils i concentrats. Màxim fins demà dimarts 19 de maig. El comentarem per resoldre tots els dubtes.

Us enviaré per correu uns exercicis per fer en els Espais Teams. Els heu de tenir per màxim dijous 21 de maig, no són deures, són per fer junts.


PROJECTE


Després d'acabar totes les presentacions dels ecosistemes, m'haureu d'enviar els apunts que heu fet aquests dies. 

Recuperarem la lectura de la cèl·lula i aprendrem què és, com és i quines funcions té.

No oblideu que col·laborem amb #pintalapinca i que demà és l'últim dia per enviar-me una foto dels animals vertebrat i invertebrat.

FRANÇAIS 

Haureu de copiar el français illustré numéro 19 i 20:

Serà pel dilluns 25 de maig.

CASTELLANO 

Tenéis que hacer las actividades siguientes sobre los determinantes. Lo podéis tomar como un control, en el sentido que si lo sabéis hacer con facilidad quiere decir que habéis entendido lo que son los determinantes y los sabéis identificar:



No olvidéis descargar primero el documento, no escribáis en el modelo.

Serán para el lunes  25 de mayo.

MÚSICA

Aquesta setmana us proposo que acompanyem la cançó de TUSA amb PERCUSSIÓ CORPORAL. Primer apreneu els diferents ritmes i després practiqueu amb la música!!


Encara no m’heu enviat el vídeo cantant NO ENS DESDIBUIXEU?  I el RITME DEL GOT? Traieu-vos la vergonya de sobre i animeu-vos a mostrar el vostre vessant més musical!!  El meu correu és: 
jcampi@escolatabor.cat

Moltes gràcies Garbí per col·laborar sempre, per estar tan implicats en les tasques que proposem i seguir, amb entusiasme les trobades al Teams... ens doneu molta energia també!