UN ALTRE DILLUNS QUE ENS FA TIRAR BEN AMUNT 4.05.2020

Benvinguts una altra setmana al nostre blog!

Ja han passat uns dies on les sortides que podeu fer per l'entorn ajuden a agafar energia. Tinc moltes ganes que arribi el dia que puguem passejar per Santa Perpètua tranquil·lament i viure noves experiències i activitats a l'Escola. Tot arribarà!

Mentre, podem veure més fotos que aneu enviant i que amb tanta estima podem observar.
L'Ainna, seguint les instruccions de la seva iaia, ha creat aquesta rosa:



La Irina continua activa amb unes construccions i la Nora es mostra concentrada treballant.





Ara, com ja anem fent cada setmana, us expliquem una mica l'agenda i planificació d'aquests dies:


LLENGUA CATALANA: 


Espero les vostres #Cartes amb cor#Cartes que curen# per a una persona ingressada o personal sanitari (personal de neteja, infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d'imatge, zeladors, metges, administratius i voluntaris). Animeu-los i poseu la vostra emoció i paraules. Les espero tota aquesta setmana  abans del divendres 8 de maig, en un full word adjuntat al meu correu. 



MATEMÀTIQUES:


No oblideu que el dimecres 6 de maig heu de tenir fet un càlcul de divisions que servirà per agilitzar la nostra ment. 
També us enviaré pel outlook uns exercicis de fraccions i nombres decimals per tenir aquest mateix dia impresos o copiats, però els farem en els Espais Teams.

No oblideu el kahoot de repàs de polígons que es tanca demà dimarts a les 6 de la tarda.


PROJECTE

Alguns de vosaltres encara no teniu feta la presentació de l'ecosistema que fa deu dies us vaig adjudicar. Aprofiteu aquests dies per fer-la seguint les parts que us vaig dir que havia de tenir i recordeu explicar-la molt bé i sense llegir. La resta de companys prendre'm apunts en les graelles que ja us vaig enviar divendres passat. 


La lectura de la cèl·lula, intentarem comentar-la durant la setmana i fer alguna activitat relacionada.





MÚSICA


Des de Música aquesta setmana us proposo aprendre la cançó “No ens desdibuixeu”, que forma part de la campanya “Dóna la nota” Encara hi som a temps. El repte de cantem per Salvar la Terra.
Per a què l’aneu aprenent i aneu assajant aquests dies de confinament,  us animo  a fer un petit vídeo cantant la cançó o un fragment, sols, en família, i si us atreviu amb acompanyament instrumental!
Els vídeos me’ls podeu fer arribar al correu: jcampi@escolatabor.cat (Jordina)
Jo penjaré els vídeos que m’envieu al blog de l’escola perquè els pugueu veure.
Per accedir a la cançó, la lletra i la partitura,  és a dir  a tot el material, heu d’entrar en aquest portal des del Google:
O copiant aquest enllaç al canal de youtube: https://youtu.be/vZ4pyFUqEaI
Us animo a que hi participeu !!  Gràcies!!
De les altres àrees, aquesta setmana seguirem treballant a les sessions del Teams. Anirem avançant a poc a poc per tal que tothom vagi aprenent els conceptes nous que anem explicant. Per tant no hi ha cap tasca a fer de francès, ni de castellà ni d'anglès.

Fins aquí arriba el blog d'aquest primer dilluns de maig. Qualsevol dubte ja sabeu que ens podeu preguntar en els Espais Teams o per correu electrònic.