ENTUSIASME I TREBALL EN ELS NOSTRES ESPAIS 30.04.2020

Benvolgut Garbí!

Aquesta setmana és una mica més curta i per això podreu veure el blog avui, dijous 30 d'abril, com ja us hem recordat als Espais Teams.

Continuem rebent fotos que ens agraden molt perquè d'una manera o una altra esteu treballant a casa i ens ho mostreu. La Júlia segueix pintant mandales, envoltada d'un munt d'eines de treball com l'ordinador, la impressora, l'estoig, retoladors, etc.



El Max està molt concentrat llegint aquest llibre que li ha regalat el seu pare i que li agrada molt. 


La Berta fa un exercici directament a l'ordinador.




A continuació, un petit recordatori de les tasques que heu de tenir fetes o preparades cada dia. 

LLENGUA CATALANA

Ens unim a la iniciativa #Cartes amb cor#Cartes que curen# i escriurem una carta per donar esperança i fer més suportable la situació de tensió i angoixa que s'està vivint als Hospitals de Catalunya. Podeu acompanyar el vostre escrit amb un dibuix.



El destinatari de la vostra carta serà una persona ingressada o personal sanitari (personal de neteja, infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d'imatge, zeladors, metges, administratius i voluntaris). Tots agrairan la vostra aportació en aquesta situació emocionalment tan difícil. 

Heu de tenir molta cura amb el redactat, l'ortografia, signes de puntuació, i el contingut en general. Me l'haureu d'enviar abans del divendres 8 de maig, en un full word adjuntat al meu correu. Així podrem corregir algunes tots junts i enviar-les a diferents hospitals de tota Catalunya.

CASTELLANO

Us recordem que heu de fer l'expressió escrita sobre el tema triat pel dilluns 4 de maig.


FRANÇAIS

L'Imma també us fa un recordatori de copiar el vocabulari dels dos enllaços que us va deixar el dilluns d'aquesta setmana corresponents al número 17 i 18. La data màxima d'entrega és el dilluns 4 de maig.


MATEMÀTIQUES

Us enviaré un càlcul ràpid de divisions, semblant al que vam fer a classe l'altre dia. L'haureu de tenir fet pel dimecres 6 de maig. 

A més,  us deixo un kahoot on repassareu els polígons. Teniu fins dimarts 5 de maig a les 6 de la tarda. Feu-lo amb calma i concentrats.

https://kahoot.it/challenge/09842085?challenge-id=b76fe528-4afa-4d83-ad55-65cb364662c2_1588230154857


PROJECTE

No us oblideu de la presentació de l'ecosistema que us ha tocat i que m'heu d'enviar abans del dilluns 4 de maig. Quan aneu fent les presentacions, sereu punt de partida per fer uns apunts personals de cada ecosistema en una graella que us enviaré avui pel outlook. A mida que presenteu els ecosistemes, agafareu uns apunts no massa llargs.

Abans d'acomiadar-me, us deixo un joc de l'oca molt divertit amb exercicis per practicar en família. Molt bon cap de setmana i una abraçada gegant!!!